Ενεργά φίλτρα

Βραχιόλια "μαμά" και "νονά"
Τιμή 14,00 €

Σετ βραχιόλια "μαμά" και "νονά" με ατσάλινη αλυσίδα ξύλινα στοιχεία και σομον φούντες. Τιμή ανά σετ

Μαρτυρικά βάφτισης
Τιμή 12,00 €

Μαρτυρικά βάφτισης με επίχρυσο σταυρουδάκι και ματάκι. Διατίθενται σε ξεχωριστά καρτελάκια με θέμα και όνομα της επιλογής σας. Η τιμή αφορά τα 10 τεμάχια. Μπορείτε να μας στείλετε το θέμα της βάφτισης και το όνομα στο katitimikrojewerly@gmail.com και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. 

Μαρτυρικά μουστάκι
Τιμή 8,50 €

Μαρτυρικά βάφτισης με σταυρουδάκι και γαλάζια χάντρα χαολίτη. Διατίθενται σε ξεχωριστά καρτελάκια με θέμα και όνομα της επιλογής σας. Η τιμή αφορά τα 10 τεμάχια. Μπορείτε να μας στείλετε το θέμα της βάφτισης και το όνομαστο katitimikrojewerly@gmail.com και θα επικοινωνήσουμε μαζι σας.

Μαρτυρικά βάφτισης
Τιμή 6,50 €

Μαρτυρικά βάφτισης σε μπλε σκούρο χρυσό σταυρουδάκι και λευκή χάντρα χαολίτη. Η τιμή αφορά τα 10 τεμάχια.

Μαρτυρικά βάφτισης
Τιμή 19,00 €

Μαρτυρικά βάφτισης σε επιχρυσωμένο δαχτυλίδι, με μικρό επιχρυσωμένο σταυρουδάκι και τυρκουάζ χάντρα. Η χάντρα μπορεί να αλλάξει σε άλλο χρώμα. Ζητήστε πληροφορίες και δείγματα στο τηλ 24410 76115 ή σε μήνυμα στο mail katitimikrojewelry@gmail.com ή στη σελίδα μας στο fb. Η τιμή αφορά τα 10 τεμάχια.

Μαρτυρικά βάφτισης
Τιμή 16,00 €

Μαρτυρικά βάφτισης σε σουετ κορδόνι, επίχρυσο σταυρουδάκι και τυρκουάζ χάντρα. Το κορδόνι  μπορεί να αλλάξει σε άλλο χρώμα. Ζητήστε πληροφορίες και δείγματα στο τηλ 24410 76115 ή σε μήνυμα στο mail katitimikrojewelry@gmail.com ή στη σελίδα μας στο fb. Η τιμή αφορά τα 10 τεμάχια. 

Μαρτυρικά βάφτισης
Τιμή 23,00 €

Μαρτυρικά βάφτισης με πέρλα και σταυρουδάκι σε statement βραχιόλι. Η χάντρα μπορεί να αλλάξει σε άλλο χρώμα. Ζητήστε πληροφορίες στο τηλ 24410 76115 ή σε μήνυμα στο mail katitimikrojewelry@gmail.com ή στη σελίδα μας στο fb. Η τιμή αφορά τα 10 τεμάχια.